Heinolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3401014K MINUSTAKO BLOGGAAJA? VERKKOKURSSI, KEVÄT

Kurssi ei kuulu Jyränköläpassiin!
Blogi on erinomainen markkinointikanava. Blogin avulla moni on perustanut oman yrityksen, löytänyt uuden työpaikan tai suunnan työelämälleen. Blogin avulla pidät verkkosivusi säännöllisesti päivittyvinä. Blogin avulla myyt ja markkinoit omaa osaamistasi. Sinustakin voi tulla bloggaaja.

Minustako bloggaaja? -kurssin avulla saat perustiedot tavoitteellisesta bloggaamisesta ja pystyt perustamaan blogin. Kurssi on suunnattu vasta-alkajille, mutta sen annista hyötyvät myös tovin aikaa bloganneet. Kurssin aikana käydään läpi tavoitteellisen bloggaamisen perusteet ja blogin suunnitteleminen, blogin perustamiseen liittyvät vaiheet sekä käsitellään bloggaajan arkea, työtä ja markkinointia. Kurssin jälkeen osaat perustaa blogin ja käynnistää tavoitteellisen bloggaamisen.

Kouluttajana toimii sisältötoimiston Rouva Sana. Hänet tunnetaan myös Bloggaajan käsikirjan kirjoittajana. Tuorein bloggaamisen kirja Bloggaajan työkirja ilmestyy kevään 2021 aikana.

Koulutus on verkossa, Zoom-ohjelmassa.
Tarvitset tietokoneen / tabletin / älypuhelimen, jossa on kamera, mikrofoni ja nettiyhteys, sekä sähköpostiosoitteen. Zoom ei vaadi erillistä rekisteröitymistä, voit liittyä mukaan opettajan lähettämän linkin kautta. Varmista että annat ilmoittautumisen yhteydessä toimivan sähköpostiosoitteen! Tutustu Zoom -ohjeeseen tästä: Zoom ohje

Opettaja: Luoma Minna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 11, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Netti

Päivä ja kello: La: 11.00 - 15.00

Kevätlukukausi: 17.4.2021 - 24.4.2021 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 25,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 14.12.2020 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 10.4.2021 9.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit