Heinolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3401013K BRÄNDÄÄ OSAAMISESI NÄKYVÄKSI VERKKOKURSSI, KEVÄT

Kurssi ei kuulu Jyränköläpassiin!
Työllistymismahdollisuuksien lisääminen oman osaamisen markkinoimisen kautta on tärkeää iästä ja ammatista riippumatta. Oma ammattitaito pitää osata myydä ja myynti tapahtuu tätä nykyä erityisesti verkon ja somen kautta. Millaisena ammattiosaajana sinä verkossa ja somessa näyttäydyt?

Brändää osaamisesi näkyväksi sopii jokaiselle oman ammattitaidon esiin tuomisesta kiinnostuneille ikään katsomatta. Yhden lauantaipäivän mittaisen kurssipäivän aikana käydään läpi, miksi aktiivisuus verkossa ja somessa on ammatillisesti tärkeää, miksi ihmiset kiinnostavat ja yritys ei ja miten omaa osaamista markkinoidaan ja myydään käytännössä verkossa ja somessa.

Kouluttajana toimii sisältötoimiston Rouva Sana.

Koulutus on verkossa, Zoom-ohjelmassa. Tarvitset tietokoneen / tabletin / älypuhelimen, jossa on kamera, mikrofoni ja nettiyhteys, sekä sähköpostiosoitteen. Zoom ei vaadi erillistä rekisteröitymistä, voit liittyä mukaan opettajan lähettämän linkin kautta. Varmista että annat ilmoittautumisen yhteydessä toimivan sähköpostiosoitteen! Tutustu Zoom -ohjeeseen tästä: Zoom ohje

Opettaja: Luoma Minna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 11, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Netti

Päivä ja kello: La: 11.00 - 15.00

Kevätlukukausi: 20.3.2021 - 20.3.2021 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 18,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 14.12.2020 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 5.3.2021 12.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit