null

Etelä-Helsingin kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

830410S Aamuasahi 55'

Ilmoittaudu mukaan loppusyksyksi 2021

Tule mukaan asahi-terveysliikunnan kurssille. Psykofyysisenä harjoitusmuotona asahi on erinomainen liikunnallinen harjoitusmuoto, joka kehittää liikkuvuutta ja tasapainoa, auttaa vähentämään stressiä ja parantaa keskittymiskykyä. Tämä kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään asahia harjoittaneelle. Kaikki asahi-liikkeet tehdään seisten, rauhallisen hengityksen tahdissa. Liikkeet pyörittävät niveliä ja venyttävät lihaksia niin, että verenkierto niiden rakenteissa paranee ja liikelaajuuden lisääntyvät. Liikkeet ovat hitaita ja pehmeitä, jolloin kudokset vahvistuvat, mutta eivät kulu. Kurssin käytyäsi olet oppinut kehon huolto- ja rentoutumisharjoituksen, jonka voit ottaa päivittäiseksi tavaksi edistämään terveyttäsi. 

Tälle kurssille voit osallistua paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Kurssin opetus siirtyy etäopetukseen, jos sitä ei voida toteuttaa lähiopetuksessa.   

Mukaan tunnille tarvitset kevyeen liikuntaan sopivat vaatteet (kenkiä ei tarvita). Huom! Laivurin tilassa ei ole suihkua.

Kurssille voi osallistua myös etänä Zoomin välityksellä. Koko kurssin ajan voimassaoleva Zoom-linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen ensimmäistä kurssikertaa.Lärare: Harri Hämäläinen

Antal platser: Maximalt antal platser 16, Lediga platser.

Undervisningsställe: Laivurin studio, Laivurinkatu 35, 00150 Helsinki

Dag och klocktid: fre.: 09.00 - 09.55

Hösttermin: 10.9.2021 - 10.12.2021 (15 lektioner)

Kursavgift: 75,00 €

Puolikas kurssi: 37,50 €

Anmälningstiden börjar: 3.5.2021 10.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne

1
Anmäl dig