null

Etelä-Helsingin kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

830521S Palauttavaa yin-joogaa ja rentoutumisharjoituksia 75'

Ilmoittaudu mukaan loppusyksyksi 2021
Uusi kurssi!
Kursen är inställd

Etenemme rauhallisesti asennosta toiseen niin, että jokaisessa asennossa viivytään useita minuutteja. Samalla lihakset pyritään pitämään rentoina. Harjoitus tehdään pääosin lattian rajassa, antautuen painovoimalle. Tarpeen tullen kehoa tuetaan apuvälinein. Tunneilla tehdään myös rentoutumis- ja hengitysharjoituksia.

Parhaimmillaan pääset irti kehon kireyksistä ja annat mielen liikkeiden rauhoittua hengityksen ja hyväksyvän läsnäolon avulla. Sidekudosten, jänteiden ja lihasten aineenvaihdunta, liikkuvuus ja energiansaanti lisääntyvät vähitellen. Keskittymällä hengitykseen voit antaa asentojen syventyä sekä päästää irti jännityksistä ja kontrollista. Kurssin käytyäsi osaat auttaa kehoasi ja mieltäsi palautumaan stressistä ja rasistuksesta tehokkaammin.

Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille joogaajille. Pukeudu lämpimästi ja mukavasti.

Tälle kurssille voit osallistua paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Kurssin opetus siirtyy etäopetukseen, jos sitä ei voida toteuttaa lähiopetuksessa.   Ota mukaan oma joogamatto sekä joustavat, mukavat vaatteet. Talviaikoina on hyvä olla mukana myös lämmintä vaatetta tai kevyt huopa loppurentoutusta varten. Tunnilla ollaan ilman kenkiä. Huom! Tilassa ei ole suihkua! 

Kurssille voi osallistua myös etänä Zoomin välityksellä. Koko kurssin ajan voimassaoleva Zoom-linkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen ensimmäistä kurssikertaa.Lärare: Nina Hokkanen

Antal platser: Maximalt antal platser 16, Lediga platser.

Undervisningsställe: Laivurin studio, Laivurinkatu 35, 00150 Helsinki

Dag och klocktid: mån.: 11.45 - 13.00

Hösttermin: 6.9.2021 - 29.11.2021 (20 lektioner)

Kursavgift: 100,00 €

Puolikas kurssi: 50,00 €

Anmälningstiden börjar: 3.5.2021 10.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne