null

Etelä-Helsingin kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

120120S Kirjoita paremmin!

Tervetuloa mukaan neljän viikon mittaiselle kirjoituskurssille! Kurssilla herätellään omia kirjoittamisen taitoja osaavan opettajan tehtävien ja palautteen johdolla. 

Kirjoita paremmin -kurssi sopii suomenkielisille tai kaksikielisille, jotka haluavat kehittää kirjoitustaitoaan tai joiden suomen kielellä kirjoittamisen taito on päässyt ruostumaan. Se sopii myös esim. yksityisyrittäjille, jotka tekevät kirjallista asiakasviestintää. Kurssin jälkeen osaat kirjoittaa eheitä ja loogisia tekstikappaleita eri asiatekstien tyylillä (esim. asiakasviesti, työhakemus) ja tiedät, millaisiin kirjoitetun yleiskielen seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota suomenkielisiä asiatekstejä kirjoittaessa. 

Opiskelu koostuu viikkomoduuleista. Viikon aluksi saat vinkkejä tietyn tekstilajin asiatekstin kirjoittamiseen sekä kielen että tekstilajin piirteiden näkökulmasta. Harjoittelun jälkeen kirjoitat oman tekstisi sinua kiinnostavasta aihepiiristä ja seuraavalla viikolla saat tekstistäsi henkilökohtaista, kannustavaa palautetta. Kurssin tekstilajeissa korostuvat työelämän tekstit. Kurssilla ei ole reaaliaikaisia tapaamisia ja osallistujat voivat työstää tekstejä oman aikataulunsa mukaan. Kurssi toteutetaan Canvas-oppimisalustalla. Tarvitset oman sähköpostiosoitteen, tietokoneen sekä yleiset tietokoneen käyttötaidot. 

Kurssin opettaja on Kati, jolla on vuosien kokemus suomen kielen ja kirjallisuuden aineenopettajuudesta ja pitkä tausta myös Etelä-Helsingin kansalaisopistossa opettamisesta. Katille on tärkeää, että kurssi mukautuu opiskelijoiden elämään sopivaksi ja vuorovaikutteiseksi. Siksi myös omien kirjoitusaiheiden valitseminen ja henkilökohtainen palaute ovat olennainen osa kurssia. Suomi-Seuran jäsenet saavat kurssihinnasta 10 % alennuksen. Saadaksesi alennuksen laita viestiä toimistoon ilmoittautumisen jälkeen (toimisto@etko.fi).Opettaja: Kati Suomela

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 8, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkko

Syyslukukausi: 25.10.2021 - 15.11.2021 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 100,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 3.5.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu