Etelä-Helsingin kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

219885K Deittiprofiilit kuntoon

Millainen on sinun persoonallinen deittiprofiilisi? Miten ja mitä kertoa itsestään lyhyellä tekstillä ja muutamalla kuvalla? Onko joitain asioita, mitä kuvissa ei kannata näyttää? Miten välttää pahimmat sudenkuopat ja kliseet sekä erottua edukseen?  

Persoonallinen profiili pysäyttää deittisovelluksissa ihmiset toistensa äärelle. Parhaimmillaan profiili kiteyttää ainutlaatuiset puolemme, saa toisen kiinnostumaan sormenpyyhkäisyn hetkellä, sekä tarjoaa hänelle tarttumapintaa tutustua ja aloittaa keskustelu. 

Tällä kurssilla keskitymme löytämään oman ytimemme deittailussa ja kommunikoimaan sen muutamassa merkissä ja kuvassa. Kurssi kokoontuu kahtena iltana, josta ensimmäisellä pureudutaan profiilin rakentamiseen juontaja, kirjailija Maija Ilmoniemen johdolla ja toisella kuvakerrontaan liittyviin kysymyksiin ammattivalokuvaaja Laura Karlinin opastamana. Kurssin avulla osallistujat osaavat kirjoittaa toimivan tekstin ja valita persoonaansa parhaiten ilmaisevat kuvat deittisovellusten profiilikuvaukseen. 

Luvassa on hauskaa mutta päämäärätietoista tarttumista aiheeseen rennolla otteella. Tervetuloa mukaan!

Kurssi toteutetaan Zoom -tapaamisina, joihin voi osallistua myös anonyymisti. Ohjeita Zoom-tapaamiseen osallistumiseen ja oman nimimerkin valintaan löydät täältä.Nettiyhteys ja päätelaite (tietokone/läppäri, tabletti/iPad tai älypuhelin).Opettaja: Maija Ilmoniemi ja Laura Karlin

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkko

Päivä ja kello: Ke: 18.30 - 20.00 Pe: 18.30 - 20.00

Kevätlukukausi: 7.5.2021 - 12.5.2021 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 30,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 23.3.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit