Auralan kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

329830 Kieliopin kertauskurssi, k VERKKO opintopistekurssi

opintopistekurssi

Verkkokurssilla kerrataan suomen kieliopin perusasioita. Joka viikko opiskellaan uusi asia ja tehdään siihen liittyviä harjoituksia. Kurssilla käsitellään esimerkiksi verbien aikamuotoja, sijamuotoja, verbien rektioita ja erilaisia sanatyyppejä. Kurssi sopii kaikille, joiden suomen kielen taito on vähintää tasolla A2.2. Kielioppikurssilla käytetään sähköistä Peda.net-alustaa. Joka toinen viikko on oppitunnit Zoom-videoyhteyden avulla. Kurssin voi suorittaa myös täysin itsenäisesti oppimisalustalla olevien videoiden ja tehtävien avulla. Annathan ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi.

Tämän kurssin kurssimaksusta ei saa työttömän alennusta, koska opintoseteliavustus on jo huomioitu hinnassa.Inlärningsmål:

Kurssin jälkeen osaat perusasiat suomen kieliopista. Osaat käyttää aikamuotoja ja taivuttaa erilaisia sanatyyppejä. Tunnistat useimmat sijamuodot ja ymmärrät niiden merkityksen.

Utvärderingskriterier:

Viikottaisten harjoitustehtävien tekeminen ja palauttaminen hyväksytysti. Kurssin laajuus on 2 op. Se sisältää 16 tuntia verkko-opetusta ja 38 tuntia itsenäistä opiskelua. Lärare: Kujala Terhi

Antal platser: Maximalt antal platser 50, Lediga platser.

Undervisningsställe: Verkko-opetus
Undervisningsspråk: Finska

Dag och klocktid: tors.: 14.30 - 16.00

Vårtermin: 12.1.2023 - 27.4.2023 (30 lektioner)

Kursavgift: 54,00 €

Ects-poäng: 2.00

Anmälningstiden börjar: 3.6.2022 10.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne

1
Anmäl dig