Auralan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

329830 Kieliopin kertauskurssi, k VERKKO opintopistekurssi

opintopistekurssi

Verkkokurssilla kerrataan suomen kieliopin perusasioita. Joka viikko opiskellaan uusi asia ja tehdään siihen liittyviä harjoituksia. Kurssilla käsitellään esimerkiksi verbien aikamuotoja, sijamuotoja, verbien rektioita ja erilaisia sanatyyppejä. Kurssi sopii kaikille, joiden suomen kielen taito on vähintää tasolla A2.2. Kielioppikurssilla käytetään sähköistä Peda.net-alustaa. Joka toinen viikko on oppitunnit Zoom-videoyhteyden avulla. Kurssin voi suorittaa myös täysin itsenäisesti oppimisalustalla olevien videoiden ja tehtävien avulla. Annathan ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi.

Tämän kurssin kurssimaksusta ei saa työttömän alennusta, koska opintoseteliavustus on jo huomioitu hinnassa.Osaamistavoitteet:

Kurssin jälkeen osaat perusasiat suomen kieliopista. Osaat käyttää aikamuotoja ja taivuttaa erilaisia sanatyyppejä. Tunnistat useimmat sijamuodot ja ymmärrät niiden merkityksen.

Arviointikriteerit:

Viikottaisten harjoitustehtävien tekeminen ja palauttaminen hyväksytysti. Kurssin laajuus on 2 op. Se sisältää 16 tuntia verkko-opetusta ja 38 tuntia itsenäistä opiskelua. Opettaja: Kujala Terhi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkko-opetus
Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: To: 14.30 - 16.00

Kevätlukukausi: 12.1.2023 - 27.4.2023 (30 oppituntia)

Kurssimaksu: 54,00 €

Opintopisteet: 2.00

Ilmoittautuminen alkaa: 3.6.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu