Auralan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

000111 Joogaa verkossa A

Uusi kurssi!

Nyt voit joogata silloin kun sinulle sopii siellä missä sinulle sopii!  Joogan verkkokurssilla saat yhteensä kymmenen 20 - 50 minuutin pituista joogavideota, kirjallista materiaalia sähköisesti sekä mahdollisuuden olla opettajaan yhteydessä sähköpostitse harjoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tarvitset harjoitusta varten joustavat vaatteet ja luistamattoman alustan, esimerkiksi joogamaton. Jotkut asennot voidaan tukea tyynyjen, vilttien tai joogatiilien avulla. Laitteeksi kurssille osallistumiseen riittää tavallinen tietokone tai tabletti internet-yhteydellä ja sen peruskäyttötaidot.

 Kurssi valmentaa itsenäiseen joogan kotiharjoitukseen. Osa harjoituksista on reippaita ja vahvistavia, osa rauhallisia ja rentouttavia. Harjoitukset ovat helppoja ja rauhallisia, mutta olisi hyvä että sinulla olisi jonkinlaista kokemusta joogasta tai jostain vastaavasta liikuntalajista. Jos olet epävarma kurssin sopivuudesta sinulle, olethan yhteydessä opettajaan (kooranki@gmail.com) tai/ja terveydenhuollon ammattilaiseen. Kurssia täydentää mainiosti henkilökohtainen jooganohjaus, johon on varattavissa yksittäisiä tai useampia kertoja (ks. tarkemmin ”Henkilökohtainen joogaohjaus” kurssi).

Opettaja: Ranki Kreeta

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 40, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkko-opetus

Syyslukukausi: 14.9.2020 - 16.11.2020

Kurssimaksu: 40,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 26.5.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit