Auralan kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

329830 Kieliopin kertauskurssi, k VERKKO opintopistekurssi

opintopistekurssi

Verkkokurssilla kerrataan suomen kieliopin perusasioita. Joka viikko opiskellaan uusi asia ja tehdään siihen liittyviä harjoituksia. Kurssilla käsitellään esimerkiksi verbien aikamuotoja, sijamuotoja, verbien rektioita ja erilaisia sanatyyppejä. Kurssi sopii kaikille, joiden suomen kielen taito on vähintää tasolla A2.2. Kielioppikurssilla käytetään sähköistä Peda.net-alustaa. Joka toinen viikko on oppitunnit Zoom-videoyhteyden avulla. Kurssin voi suorittaa myös täysin itsenäisesti oppimisalustalla olevien videoiden ja tehtävien avulla. Annathan ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi.

Tämän kurssin kurssimaksusta ei saa työttömän alennusta, koska opintoseteliavustus on jo huomioitu hinnassa.Learning objectives:

Kurssin jälkeen osaat perusasiat suomen kieliopista. Osaat käyttää aikamuotoja ja taivuttaa erilaisia sanatyyppejä. Tunnistat useimmat sijamuodot ja ymmärrät niiden merkityksen.

Evaluation criterias:

Viikottaisten harjoitustehtävien tekeminen ja palauttaminen hyväksytysti. Kurssin laajuus on 2 op. Se sisältää 16 tuntia verkko-opetusta ja 38 tuntia itsenäistä opiskelua. Teacher: Kujala Terhi

Number of places: Maximum number of course participants 50, There are available places on the course.

Name of course location: Verkko-opetus
Language: Finnish

Date and time: Th: 14.30 - 16.00

Spring term: 12.1.2023 - 27.4.2023 (30 Lessons)

Price: 54,00 €

Ects credits: 2.00

Registration begins: 3.6.2022 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register