Auralan kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

329872 Verbitreenit - hoitoalan verbit, s VERKKO opintopistekurssi

opintopistekurssi
Uusi kurssi!

Haluatko harjoitella verbejä, joita kuulet tai käytät hoitoalalla? Verkkokurssilla voit harjoitella verbejä itsenäisesti omaan tahtiisi! Kurssi sisältää 3 osiota: oireista puhuminen, toimenpiteet ja hoito sekä transitiivi- ja intransitiiviverbit (esim. kaataa – kaatua). Jokaiseen osioon kuuluu sanaston, rakenteiden, puhumisen, kuullun ymmärtämisen, kirjoittamisen ja tekstin ymmärtämisen harjoituksia sekä palautettavia tehtäviä. Aloitustapaaminen Zoomin välityksellä ma 5.9. klo 18.00-18.45. Kurssin laajuus on 2 opintopistettä eli 54 tuntia. Kurssin opetuskieli on suomi. Kurssi sopii opiskelijoille, joiden kielitaitotaso on vähintään A2. Kurssialustana on Peda.net.

Tämän kurssin kurssimaksusta ei saa työttömän alennusta, koska opintoseteliavustus on jo huomioitu hinnassa.Learning objectives:

Kurssin jälkeen opiskelija osaa 1) muodostaa erilaisia verbimuotoja (aikamuodot, konditionaali, imperatiivi, passiivi, -mA-infinitiivi), 2) ymmärtää, missä yhteydessä eri verbimuotoja käytetään ja 3) käyttää verbejä tarkoituksenmukaisesti omassa kirjoituksessaan ja puheessaan.

Evaluation criterias:

Kurssin palautettavien tehtävien suorittaminen hyväksytysti. Kurssisuorituksia arvioidaan syyslukukauden aikana kaksi kertaa. Palautuspäivät ovat 16.10.2022 ja 11.12.2022. Jos tarvitset suoritusmerkinnän aikaisemmin, ota yhteyttä opettajaan.Teacher: Siniranta Laura

Number of places: Maximum number of course participants 30, There are available places on the course.

Name of course location: Verkko-opetus
Language: Finnish

Autumn term: 1.9.2022 - 11.12.2022 (54 Lessons)

Price: 47,00 €

Ects credits: 2.00

Registration begins: 2.6.2022 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register