Ahjolan kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1201057L Suomen verkkokurssi YKI-testiin valmistautuville B (taso A2.2-B1.1)

Uusi verkkokurssi!

Kurssi on tarkoitettu suomen opiskelijoille, jotka valmistautuvat YKI-testiin ja haluavat harjoitella testiä varten. Tutustumme YKI-testiin ja harjoittelemme taitoja/kielenkäyttötapoja, joista voi olla hyötyä testissä. Aiheita ovat mm. mielipiteen ilmaisu, palautteen antaminen, sekä ajan ja palvelun sopiminen. 

Kurssi pidetään kokonaan verkossa, kurssialustoina kokoussovellus Zoom ja Peda.net. Tapaamiset Zoomissa ovat maanantaisin klo 19-20.30. Kirjalliset tehtävät ja muu kurssimateriaali jaetaan Peda.netissä, jossa voit työskennellä omaan tahtiisi. Kurssiin sisältyy opettajalle palautettavia tehtäviä; kurssi vaatii noin 4 tunnin viikoittaisen opiskelun. 

Osallistuaksesi kurssille tarvitset tietokoneen mikrofonilla. Kaikki tehtävät eivät välttämättä avaudu tai toimi mobiililaitteella. Kamera on hyödyllinen, mutta ei välttämätön. Opettaja ottaa sinuun yhteyttä ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huom! Ei tuntia pääsiäisenä 5.4.



Täältä löydät ohjeet kokoussovellus Zoomin käyttöä varten (suomeksi).

Kurssilla käytetään myös Yle.fi-sivuston harjoituksia suomen opiskelijoille. Voit tutustua harjoituksiin etukäteen ja samalla testata laitteesi toimivuuden. 



Lärare: Paldán Maiju

Antal platser: Maximalt antal platser 10, Kursen är fullsatt. Du kan anmäl dig till reservplats..

Undervisningsställe: Verkkokurssi

Dag och klocktid: mån.: 19.00 - 20.30

Vårtermin: 29.3.2021 - 10.5.2021 (24 lektioner)

Kursavgift: 51,00 €

Anmälningstiden börjar: 16.2.2021 10.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne