Ahjolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1201051 Suomen elokuinen kertauskurssi (taso B1)

Verkkokurssi - online course

Haluatko kehittää kielitaitoasi myös YKI-testin jälkeen? Elokuun kertauskurssi sopii sinulle, jos olet opiskellut esim. kirjat Suomen mestari 1-3 ja seuraavat asiat ovat jo tuttuja: imperfekti, perfekti, T-monikko ja monikon partitiivi, konditionaali ja objekti.

Kertauskurssilla harjoitellaan kirjoitettua ja puhuttua suomen kieltä eri tilanteisiin sopivasti. Kielioppirakenteista harjoitellaan mm. menneen ajan verbimuotoja, nominityyppejä, verbien aktiivi- ja passiivikäyttöä, ajanilmauksia, erilaisia lausetyyppejä ja sanojen johtamista.

Kurssin jälkeen kuuntelet myös puhekielistä puhetta rohkeammin ja osaat keskustella sujuvammin arkielämän asioista. Osaat perustella mielipiteesi monipuolisemmin kuin ennen. Osaat myös lukea hieman pitempiä tekstejä ajankohtaisista aiheista ja innostut päättelemään merkityksiä ilman sanakirjaa. Huom! Kurssi on samansisältöinen kuin toukokuussa -22 pidetty kurssi 1201090L Suomen keväinen kertauskurssi.

Kurssi pidetään kokonaan verkossa, kurssialustana kokoussovellus Zoom. Osallistuaksesi kurssille tarvitset tietokoneen, jossa on verkkoyhteys, mikrofoni tai kuulokkeet sekä kamera. Opettaja ottaa yhteyttä osallistujiin sähköpostitse kurssin aloituspäivänä ja lähettää linkin Zoomiin.Ohjeet Zoomin käyttöön suomen kielellä löydät täältä
Opettaja: Kausz Nora

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 19.15 Ke: 17.00 - 19.15

Syyslukukausi: 8.8.2022 - 31.8.2022 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 50,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.7.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu