Ahjolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1201090L Suomen keväinen kertauskurssi (taso B1)

Verkkokurssi

Tuntuuko sinusta, että olisi aika kerrata aikaisemmin oppimiasi kielioppiasioita ja oppia siinä sivussa lisää sanastoa? Haluatko kehittää kielitaitoasi myös YKI-testin jälkeen? Kertauskurssi sopii sinulle, jos olet opiskellut esim. kirjat Suomen mestari 1 ja 2 ja seuraavat asiat ovat jo tuttuja: imperfekti, perfekti, T-monikko ja monikon partitiivi, konditionaali ja objekti. 

Kertauskurssilla harjoitellaan mm. menneen ajan verbimuotoja, nominityyppejä, verbien aktiivi- ja passiivikäyttöä, ajanilmauksia, erilaisia lausetyyppejä ja sanojen johtamista. Kurssin jälkeen kuuntelet myös puhekielistä puhetta rohkeammin ja osaat keskustella sujuvammin arkielämän asioista. Osaat perustella mielipiteesi monipuolisemmin kuin ennen. Osaat myös lukea hieman pidempiä tekstejä ajankohtaisista aiheista ja innostut päättelemään merkityksiä ilman sanakirjaa. Kurssillä käytetään opettajan laatimaa materiaalia.

Kurssi pidetään kokonaan verkossa, kurssialustana kokoussovellus Zoom. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, jossa on verkkoyhteys, mikrofoni tai kuulokkeet ja kamera. Opettaja ottaa yhteyttä osallistujiin sähköpostitse kurssin aloituspäivänä ja lähettää linkin Zoomiin.Suomenkieliset Zoomin käyttöön löydät täältäOpettaja: Kausz Nora

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30 Ke: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 2.5.2022 - 15.6.2022 (28 oppituntia)

Kurssimaksu: 51,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 13.12.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu