Ahjolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1201066L Suomen verkkokurssi YKI-testiin valmistautuville B (taso A2.2-B1.1)

Verkkokurssi - online course

Kurssi on tarkoitettu suomen opiskelijoille, jotka valmistautuvat keskitason YKI-testiin ja haluavat harjoitella testiä varten. Kurssi sopii sinulle, jos olet opiskellut suomea vähintään 2 vuotta tai muuten saavuttanut A2.2 - B1.1-taitotason. Kurssi ei sovellu alkeistason opiskelijoille. 

Kurssin aloituspäivänä 21.3. on ainoastaan 15 minuutin pituinen alkutesti. Alkutesti pidetään Zoomissa. Huom! Opettaja lähettää sinulle tiedon testivuorosi kellonajasta sähköpostitse ennen ensimmäistä tapaamista. Kaikki testiajat ovat klo 17 jälkeen. Alkutestissä selviää, onko kurssi sinulle sopiva. Varsinainen opetus alkaa 28.3.

Kurssilla tutustumme YKI-testiin ja harjoittelemme taitoja ja kielenkäyttötapoja, joista voi olla hyötyä testissä. Aiheita ovat mm. mielipiteen ilmaisu, palautteen antaminen, sekä ajan ja palvelun sopiminen. 

Kurssi pidetään kokonaan verkossa, kurssialustoina kokoussovellus Zoom ja Peda.net. Tapaamiset Zoomissa ovat maanantaisin klo 17-18.30. Kirjalliset tehtävät ja muu kurssimateriaali jaetaan Peda.netissä, jossa voit työskennellä omaan tahtiisi. Kurssiin sisältyy opettajalle palautettavia tehtäviä; kurssi vaatii noin 4 tunnin viikoittaisen opiskelun.

Osallistuaksesi kurssille tarvitset tietokoneen mikrofonilla. Kamera on hyödyllinen, mutta ei välttämätön. Opettaja ottaa sinuun yhteyttä ennen kurssin alkua sähköpostitse. Saat tällöin linkin Zoomiin.

Täältä löydät ohjeet kokoussovellus Zoomin käyttöä varten (suomeksi).Please note that the course is not suitable for you if your language proficiency level is A1.1-A2.1. On March 21st there will only be a 15 minute test in Zoom. The result of the test will tell you if the course is suitable for you. The actual course starts on March 28th..  Opettaja: Paldán Maiju

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 21.3.2022 - 9.5.2022 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 52,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 13.12.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu