Ahjolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1201057L Suomen verkkokurssi YKI-testiin valmistautuville B (taso A2.2-B1.1)

Uusi verkkokurssi!

Kurssi on tarkoitettu suomen opiskelijoille, jotka valmistautuvat YKI-testiin ja haluavat harjoitella testiä varten. Tutustumme YKI-testiin ja harjoittelemme taitoja/kielenkäyttötapoja, joista voi olla hyötyä testissä. Aiheita ovat mm. mielipiteen ilmaisu, palautteen antaminen, sekä ajan ja palvelun sopiminen. 

Kurssi pidetään kokonaan verkossa, kurssialustoina kokoussovellus Zoom ja Peda.net. Tapaamiset Zoomissa ovat maanantaisin klo 19-20.30. Kirjalliset tehtävät ja muu kurssimateriaali jaetaan Peda.netissä, jossa voit työskennellä omaan tahtiisi. Kurssiin sisältyy opettajalle palautettavia tehtäviä; kurssi vaatii noin 4 tunnin viikoittaisen opiskelun. 

Osallistuaksesi kurssille tarvitset tietokoneen mikrofonilla. Kaikki tehtävät eivät välttämättä avaudu tai toimi mobiililaitteella. Kamera on hyödyllinen, mutta ei välttämätön. Opettaja ottaa sinuun yhteyttä ennen kurssin alkua sähköpostitse.

Huom! Ei tuntia pääsiäisenä 5.4.Täältä löydät ohjeet kokoussovellus Zoomin käyttöä varten (suomeksi).

Kurssilla käytetään myös Yle.fi-sivuston harjoituksia suomen opiskelijoille. Voit tutustua harjoituksiin etukäteen ja samalla testata laitteesi toimivuuden. Opettaja: Paldán Maiju

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 19.00 - 20.30

Kevätlukukausi: 29.3.2021 - 17.5.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 51,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 16.2.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle