Ahjolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1204003L Saksan kieltä ja kulttuuria verkossa (taso A2-B1)

Verkkokurssi

Tervetuloa matkalle Saksaan kertaamaan kieltä ja oppimaan lisää! Kurssi sopii sinulle, jos olet opiskellut saksaa muutaman vuoden ja kaipaat kertausta. Kurssin rakenteena on matka Saksaan. Samalla kun kertaat kieltä ja viestintätilanteita, tutustut eri kaupunkeihin, saksalaiseen kulttuuriin sekä juhlapäivien viettoon (esim. karnevaali ja laskiaistapahtumat Saksassa). Kurssin aiheita ovat ruoka ja ostoksilla käyminen, lomamatkat, ravintolassa asiointi jne. Osa kurssin harjoituksista on interaktiivisia verkkoharjoituksia, osasta saat opettajalta henkilökohtaisen palautteen. 

Kurssille osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden sekä kaiuttimet/kuulokkeet. Kurssilla käytetään oppimisalustaa Schoology. Saat opettajalta ohjeet kurssille ennen kurssin alkua sähköpostitse osoitteeseen, jonka annat ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssi on samansisältöinen kuin syksyn 2020 saksan verkkokurssi. Huom! Ei opetusta viikolla 9.

Kurssilla ei ole reaaliaikaisia verkkotapaamisia vaan voit opiskella, kun sinulle sopii parhaiten.Opettaja: Vihonen Maiju

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Kevätlukukausi: 9.2.2021 - 20.4.2021 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 46,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 7.12.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit