Ahjolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1203004L Harjoitellaan suullisia työelämän tilanteita englanniksi verkossa (taso B1-B2)

Verkkokurssi

Kaipaatko rohkeutta englannin käyttämiseen työelämän tilanteissa? Kurssilla harjoittelet työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin ja teet aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä sekä kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. Aiheina käsitellään: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa. Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. 

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää. Kurssilla ei ole reaaliaikaisia verkkotapaamisia vaan voit opiskella, kun sinulle sopii parhaiten.

Kurssilla ei ole opetusta viikolla 9. Kurssille osallistuminen edellyttää noin 3 tunnin viikoittaista työskentelyä. Kurssimateriaali: verkkomateriaali (ei oppikirjaa).Opettaja: Pönkänen Maarit

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Kevätlukukausi: 18.2.2021 - 1.4.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 68,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 7.12.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit