Ahjolan kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1201090 Verkkosuomea edistyneille (taso C1)

Verkkokurssi - online course

Haluatko opiskella suomea omaan tahtiin silloin, kun sinulle parhaiten sopii? Verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, jos suomen kielen taitotasosi on B2.2/C1. Kurssilla harjoitellaan erityisesti sanaston eri tilanteisiin sopivia vivahteita, avataan harvinaisia kielioppirakenteita ja tarkastellaan eri tekstilajien vaikuttamiskeinoja. Opiskelu kurssilla tapahtuu kokonaan verkossa, kurssialustana Peda.net. Saat opettajalta viikoittain opiskeluohjelman, johon sisältyy itsenäisesti suoritettavia tehtäviä. Joka viikko saat myös tehtävän, josta opettaja antaa sinulle henkilökohtaista palautetta. 

Kurssille osallistuminen on helppoa: tarvitset vain tietokoneen ja sen peruskäyttötaidot sekä internetyhteyden. Muistathan antaa ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi, johon opettaja voi lähettää sinulle oppimisalustan kirjautumisohjeet. 

Kurssi on samansisältöinen kuin kevään -22 vastaava verkkokurssi. Kurssilla ei ole reaaliaikaisia verkkotapaamisia vaan voit opiskella, kun sinulle parhaiten sopii.
Teacher: Kausz Nora

Number of places: Maximum number of course participants 10, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Verkkokurssi
Language: Finnish

Autumn term: 19.9.2022 - 21.11.2022 (20 Lessons)

Price: 46,00 €

Registration begins: 1.7.2022 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register on the waiting list