Ahjolan kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1201050L Suomen keväinen kertauskurssi (taso B1)

Huom! Koronatilanteen vuoksi kurssi pidetään kokonaan verkossa.

Tuntuuko sinusta, että olisi korkea aika kerrata aikaisemmin oppimiasi kielioppiasioita ja oppia siinä sivussa lisää sanastoa? Haluatko kehittää kielitaitoasi myös YKI-testin jälkeen? Tämä kuuden viikon kertauskurssi sopii sinulle, jos olet opiskellut esim. kirjat Suomen mestari 1 ja 2 ja seuraavat asiat ovat jo tuttuja: imperfekti, perfekti, T-monikko ja monikon partitiivi, konditionaali ja objekti. 

Kertauskurssilla harjoitellaan mm. menneen ajan verbimuotoja, nominityyppejä, verbien aktiivi- ja passiivikäyttöä, ajanilmauksia, erilaisia lausetyyppejä ja sanojen johtamista. Kurssin jälkeen kuuntelet myös puhekielistä puhetta rohkeammin ja osaat keskustella sujuvammin arkielämän asioista. Osaat perustella mielipiteesi monipuolisemmin kuin ennen. Osaat myös lukea hieman pidempiä tekstejä ajankohtaisista aiheista ja innostut päättelemään merkityksiä ilman sanakirjaa. Kurssillä käytetään opettajan laatimaa materiaalia.Huom! Kurssi on muutettu verkkokurssiksi, kurssialustana kokoussovellus Zoom. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, jossa on verkkoyhteys, mikrofoni tai kuulokkeet ja kamera. Opettaja ottaa yhteyttä osallistujiin sähköpostitse kurssin aloituspäivänä ja lähettää linkin Zoomiin.

Ohjeita Zoomin käyttöön suomen kielellä löydät täältäTeacher: Kausz Nora

Number of places: Maximum number of course participants 12, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Verkkokurssi

Date and time: Mo: 17.00 - 18.30 We: 17.00 - 18.30

Spring term: 3.5.2021 - 16.6.2021 (28 Lessons)

Price: 50,00 €

Registration begins: 7.12.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject