Ahjolan kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1201056L Suomea verkossa 2 (taso A2-B1)

Verkkokurssi

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joiden kielitaitotaso on vähintään A2: olet opiskellut suomea ainakin 2 vuotta, selviät suomeksi arjen tilanteissa ja ymmärrät arkisia tekstejä. Kurssi sopii sinulle, jos haluat harjoitella erityisesti kirjoittamista suomen kielellä. Painotamme kurssilla kirjoittamista (mm. viestit, mielipidekirjoitus) sekä luetun ja kuullun suomen kielen ymmärtämistä. 

Kurssi pidetään kokonaan verkossa. Kurssialustana on Peda.net. Osa kurssin tehtävistä tehdään täysin itsenäisesti Peda.net-oppimisympäristössä; kerran viikossa saat palautettavan tehtävän, josta saat opettajalta henkilökohtaista palautetta. Tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet, jotta voit osallistua. Kurssin kieli on suomi, mutta myös englantia voidaan käyttää apukielenä tarvittaessa. Kun ilmoittaudut, muistathan antaa sähköpostiosoitteesi. Opettaja ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ennen kurssin alkua. Huom! Kurssi on samansisältöinen kuin kurssi 1201055L.

Kurssilla ei ole reaaliaikaista opetusta vaan voit opiskella, kun sinulle parhaiten sopii.Teacher: Laakso Emma

Number of places: Maximum number of course participants 10, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Verkkokurssi

Spring term: 22.3.2021 - 24.5.2021 (20 Lessons)

Price: 46,00 €

Registration begins: 7.12.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject