Åbo svenska arbetarinstitut

Kielet Haku
På svenska In English

Arbiksen kurssit, luennot ja tapahtumat on peruttu kevätlukukaudella 16.3.2020 alkaen. Lisää infoa tarvittaessa puh. 044 907 47 37.Ilmoittautuessasi menettele seuraavasti:

 

 1. Tutustu Arbiksen kurssitarjontaan kotisivuillamme tai kurssiluettelossa. Sieltä löydät kurssien yksityiskohtaiset tiedot ja kurssien numerot. Mikäli jollekin kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta löytyvät ilmoittautumisohjeet luettelosta.  

 

 1. Hakusivuilta valitset ne kurssit joille haluat ilmoittautua. Voit samalla ilmoittautua useammallekin kurssille.

 1. Kun olet valinnut kaikki kurssisi, kirjoita henkilötiedot. Täytä huolellisesti kaikki lomakkeen kohdat ja lähetä lomake. Kurssimaksun laskutusta varten tarvitsemme sosiaaliturvatunnuksesi kokonaisuudessaan. 
  Lopuksi saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Kirjoita muistiin ilmoittautumisnumerosi, jotta voit myöhemmin tarkistaa mille kursseille olet ilmoittautunut.

 

 1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun ja mahdolliset materiaalimaksut. Lasku postitetaan kotiosoitteeseen. Opistolla on kehiteillä mahdollisuus sähköisen maksamisen, tämä mahdollisuus mainitaan sitä koskevien kurssien kohdalla erikseen.


 2. Mahdollinen peruutus on tehtävä opistolle viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista ellei toisin mainita.


 3. Ilmoittautuneille ei lähetetä muuta tietoa ennen kurssin alkamista. Opistosta otetaan yhteyttä ainoastaan jos tapahtuu muutoksia, jos peruutuksien takia saat kurssipaikan tai jos kurssi peruuntuu.


Arbiksen henkilörekisteri löytyy Turun kaupungin verkkosivuilta nimellä "Administrativt system för persondatabasen för hantering av uppgifter för kurser eller grupper av anställda (HelleWi/Åbo svenska arbetarinstitut)".

Kielikurssien tasojen kuvaamiseen Arbis käyttää yhteistä eurooppalaista viitekehystä jonka tasokuvaukset löytyvät Euroopan neuvoston sivulta, täältä.

Ajankohtaista

 • 9999999999 Tälle kurssille ei voi ilmoittautua netin kautta

  Anmälningstiden till höstens kurser börjar 12.8.2020 kl. 18.00

  Opettaja: Sixten Westerby
  Paikka: 5 vån. Rum 506, Kaskisgatan 5, 20700 ÅBO
  Tunteja: 1,00    Syyslukukausi: 12.8.2020 - 12.8.2020
  Paikkoja: 3000
  kurssilla on tilaa