null

Åbo svenska arbetarinstitut

Languages Sök
Suomeksi In English

830620 Gravidyoga, distanskurs, torsdagseftermiddagar

Tiden under graviditeten och kring förlossningen präglas av såväl yttre som inre omställning. Kroppen förändras för att rymma ett nytt liv, och många upplever en ökad känslighet för intryck. Under den här perioden kan det kännas bra att få in stunder som är ägnade enbart åt dig själv och barnet du väntar.
På den här kursen fokuserar vi på övningar som mjukar upp spänningar i kroppen och övningar som avlastar och stärker de områden som är mest utsatta för belastning. Vi gör också andningsövningar och djupavspänning som kan hjälpa dig att falla till ro och ge ny energi. Vi går också igenom ställningar, andning och icke-medicinska smärtlindringsmetoder som kan vara till hjälp under förlossningen. Du behöver ett mjukt underlag för yogan samt filt och kudde för avspänningen. Du är välkommen att delta själv eller tillsammans med din partner/stödperson. Båda anmäler sig separat. Läraren skickar videolänken.

Luisa Blumenthal är yoga- och meditationslärare. Hon har lett reträtter och undervisat även i Sverige och Danmark.Lärare: Luisa Blumenthal

Antal platser: Maximalt antal platser 20, Lediga platser.

Undervisningsställe: Distansundervisning

Dag och klocktid: tors.: 16.45 - 18.45

Vårtermin: 27.1.2022 - 17.3.2022 (21.33 lektioner)

Kursavgift: 30,00 €

Anmälningstiden börjar: 8.12.2021 18.00

Anmälningstiden slutar: 19.1.2022 23.59

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne

1
Anmäl dig